Hvad søger du?

11 oktober 2024

Fjerde workshop skudt i gang

I dag er Østlig Ringvejs innovationsgrupper samlet til den fjerde og afsluttende workshop i forbindelse med arbejdet om at skabe nytænkende, bæredygtige løsninger til store, danske infrastrukturprojekter med udgangspunkt i Østlig Ringvej som projekt.

Hen over tre workshops har innovationsgrupperne inden for miljø, klima og energi analyseret mulighederne for en række initiativer, der fremmer miljø og biodiversitet samt reducerer CO-udledninger.

I dag præsenteres resultatet af innovationsgruppernes arbejde, der munder ud i en række bæredygtighedsinitiativer, som Sund & Bælt arbejder videre med i det videre arbejde med miljøkonsekvensvurderingen.  

Initiativerne spænder vidt og har blandt andet fokus på minimering af påvirkningen ved anlæg, fremme af biodiversitet og naturudvikling både på land og i havet og reducering af CO -emissioner fra de marine anlægsarbejder og fra beton og armeringsstål.  

Workshoppen sætter både et punktum for innovationsgruppernes arbejde samtidig med, at den markerer startskuddet for Sund & Bælts videre arbejde med at kvalificere alle initiativerne.  

En stor tak skal lyde til alle deltagere, der har bidraget med værdifuld, innovativ ekspertviden.